Over ons

Over ons

JSM Aannemersbedrijf

Met een indrukwekkende staat van dienst van 39 jaar heeft JSM Aannemersbedrijf zich gevestigd als de toonaangevende expert op het gebied van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap maakt hen de eerste keuze voor diverse bouwprojecten.

Wat JSM Aannemersbedrijf uniek maakt, is het volledig VCA-gecertificeerde personeel. Deze certificering waarborgt niet alleen een hoog niveau van professionaliteit, maar ook een focus op veiligheid in alle aspecten van het werk. Klanten kunnen dus met vertrouwen rekenen op de deskundigheid van het team.

Daarnaast heeft JSM Aannemersbedrijf een directe lijn met vooraanstaande leveranciers zoals Excluton, Kijlstra, MBI en Red Sun. Door deze nauwe samenwerking kunnen ze hoogwaardige materialen rechtstreeks aanbieden, wat resulteert in duurzame en esthetisch verfijnde oplossingen voor bestratingen, tuinaanleg en infrastructuurprojecten.

Neem contact met ons op

06-13025666 or info@jsmaannemersbedrijf.nl

Onze Kennis

Meest Populair

Waar kiezen onze klanten het meest voor?

Bestratingen & Tuin aanleg

Bestratingen & Tuin aanleg zijn één van de meerdere diensten die het meest gekozen wordt door onze klanten.
Met al onze opleidingen en ervaringen van de afgelopen 39 jaar, weten wij altijd wat er nodig is om uw klus perfect af te ronden.

JSM Aannemersbedrijf

Waarom kiezen voor ons?

Beste resultaat

Wij zorgen ten aller tijden voor het beste resultaat!

100% Garantie

Op al onze werken geven wij 100% garantie!

Gecertificeerd

Al ons personeel is volledig opgeleid en gecertificeerd!

Wij werken met de beste!

Onze partners